rannikon pesupalvelu glow

Monipuoliset pesupalvelut ja teollisuuspesut

Etsitkö luotettavaa, tehokasta ja joustavaa tekijää hallipesuun, teollisuuspesuun, parkkipaikan pesuun tai muun suurkohteen pesuun? Rannikon pesupalvelulla on pitkäaikainen kokemus erilaisista pesu- ja huuhtelutehtävistä ympäri Suomea ja olemme aina valmiita auttamaan.  

 

Erikoisalaamme ovat teollisuuden ja maanrakennusalan pesupalvelut. Käytössämme on kattavia säiliöautoja, joilla hoidamme muun muassa viemäri- ja vesijohtoverkostojen huuhteluita sekä koeponnistuksia. Tehtäviämme on myös kesällä kenttien ja kasvien kastelu.

 

24/7 päivystyksemme, asiakaslähtöisyytemme ja kattava kalustomme takaavat tehokkaan toteutuksen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

Kastelu, pölynsidonta ja sulatustyöt

Työmaapölyjen kuriin saaminen on yleinen ongelma erilaisissa teollisuus- ja purkutöissä. Meiltä löytyy kattavat ja tehokkaat kastelu- ja pölynsidontapalvelut niin isompaan kuin pienempään urakkaan, jotta pölystä ei aiheudu turvallisuus tai ympäristöhaittaa työmaallaOta yhteyttä ja hoidetaan yhdessä työmaapölyt kuriin! 

 

Teemme myös monenlaisia sulatustöitä, muun muassa kulkureittien ja putkistojen sulatuksia. Jos yrityksesi tarvitsee avaus- tai sulatustöitä, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Päivystämme 24/7. 

Ota yhteyttä

Kasitie 540 (Revonlahden Neste), 92350 Revonlahti

+358 50 4633 644

info@rannikonpesupalvelu.fi